Виртуална разходка из фабриката на igus. Последни новости в света на полимерните лагери, кабели и кабеловодещи вериги. И още…!

За втора поредна година Хенлих България тръгна на обиколка из България с мобилния щанд на igus, за да представи техните полимерни лагери, гъвкави кабели и кабеловодещи вериги.

В периода 27-31 май посетихме 5 града и 7 производства.

Тръгнахме от Шумен, където се срещнахме с колеги от Теси и Алкомет. В Горна Оряховица прекараме деня при Захарни Заводи, а в Габрово – при Подемкран. Четвъртият ден от обиколката отделихме за София, където се срещнахме с ЕГТ Мултиплеър и Сенсата Технолоджис България. Пътуването ни приключи в Ботевград, където пък гостувахме на Интегрейтид Микро-Електроникс България.

В някои от тези градове проведохме само вътрешнофирмени обучения за продуктите на igus, а на други позиционирахме щанда си на места, свободни за достъп. На всяко от тях ви очакваха както представители на igus, така и инж. Радослав Радев, продуктов мениджър за кабели и кабеловодещи вериги, и инж. Христо Биндев, продуктов мениджър за лагери и линейни направляващи - и двамата част от екипа на Линтех в Хенлих България.

Хенлих представи кабели, лагери и кабеловодещи вериги

ЗАЩО ОРГАНИЗИРАХМЕ ОБИКОЛКА ИЗ БЪЛГАРИЯ И ТАЗИ ГОДИНА

Миналата година мобилният щанд на igus също странства 5 дни из България и видяхме интереса към подобни събития. Ето защо тази година допълнително разгърнахме потенциала на пътуващото ни изложение и поставихме акцент върху следните 5 типа продукти:

• Роботизирани ръце

• Полимерни шарнирни лагери, заместващи металните

• Винтови двойки и линейни направляващи

• Гъвкави кабели с конектори

• Кабеловодещи вериги от серията P4

Целта на обиколката не беше просто да представим продуктите, а да дадем възможност на повече хора да се докоснат до тях. Осъзнаваме значението на това какви компоненти избирате за своето производство и че трябва да ги пипнете и огледате, преди да ги вложите в своите машини.

Ето защо тази година избрахме по-персонализиран подход в срещите с нашите клиенти и посветихме определени дни на точно определени производства. А на местата, където щандът ни беше със свободен достъп, дадохме възможност всеки да разгледа продуктите подробно и да пита свободно.

 

КОИ БЯХА ЗВЕЗДНИТЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СПЕЧЕЛИХА НАЙ-ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ?

В производствата, които посетихме, най-голям интерес предизвикаха следните продукти:

• Кабеловодещи вериги за ротация и дълги ходове
• Захранващи и контролни кабели
• Винтови двойки с едновременно лява и дясна резба
• Контролери за управление на линейни модули

Освен тях показахме и други нововъведения, представени за първи пък на изложението в Хановер през април 2019-та.

 

ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА ИЗ ФАБРИКАТА НА igus. НЕ Я ИЗПУСКАЙТЕ ДРУГИЯ ПЪТ!

Още нещо беше по-различно и впечатляващо тази година.

С помощна на очила за виртуална реалност дадохме възможност на всеки желаещ да се разходи из фабриката на igus в Кьолн. Така дадохме по-ясна представа как се произвежда и тества всеки продукт, от цели системи до най-малкия лагер.

Виртуалната разходка предизвика голям фурор! Почти всеки искаше да я опита.

igus са компания с над 50-годишна история и само в Кьолн разполагат с над 25 000 кв. м. вътрешна площ. В своята лаборатория (над 15 000 км. м) тестват между 1500 и 2500 нови продукта всяка година.

Хенлих е официален представител за България на марка igus и при нас ще откриете богато разнообразие продукти на склад, като приемаме и индивидуални поръчки. Портфолиото на igus е огромно, затова нашите инженери са готови да ви консултират и заедно с тях да изберете най-доброто решения за вашите нужди.

Хенлих представи кабели, лагери и кабеловодещи вериги

Щастливи сме, че по време на 5-дневната ни обиколка из България се срещнахме с клиенти, които направиха конкретно запитване за някои от продуктите ни. Други пък се запознаха от първо лице с продукти, за които не са подозирали, и това допринесе за идеи как да се внедрят в предстоящи и бъдещи проекти.

Радваме се, че получихме положителна обратна връзка от хората, с които се срещнахме, защото винаги се стремим към изграждане на връзки и внедряване на иновации. Целта ни е да се превърнем в надежден и сигурен партньор, на когото клиентите ни могат да разчитат.

Да бъдем един доставчик с много решения.

След успешната ни обиколка из България тази година вече обмисляме и следващата подобна. А ако искате мобилният щанд на igus другия път да посети и вашия град, пишете ни на office@hennlich.bg.

VR очила част от Igus roadshow на Hennlich Bulgaria