Визия и мисия

Хенлих България е инженерно-търговска фирма, част от международната Hennlich Group, която се състои от идентични по дейност и продукти компании с офиси в 22 европейски държави.

Хенлих България предлага широк набор от индустриални решения за българските производства, разпределени в 7 отдела: Хидротех, Линтех, Смазочна техника, Измервателна техника, Уплътнители, Пружини и Сервиз и монтаж. В продуктовото портфолио на фирмата можете да откриете помпи, компенсатори, дюзи, контрол на запрашаването, дозиращи съоръжения, бързи връзки, смазочна техника, нагреватели, пружини, уплътнители, кабеловодещи вериги, линейни лагери и др.

Хенлих България е официален представител на повече от 50 международни марки производители, сред които igus, Lechler, SKF, THK, Sera, GHM. Всички продукти, които предлага фирмата, са сертифицирани и отговарят на европейските стандарти.

Екипът на Хенлих България е изграден от висококвалифицирани инженери и технически специалисти, които имат капацитета освен да доставят качествени продукти, да консултират клиентите си за най-добрите индустриални решения.

През 2017 година Хенлих България отваря и сервиз на територията на град Пловдив, който има компетенциите и капацитета да отговаря на запитвания от клиенти, свързани с всички продукти от портфолиото ни.

От 1922 г., когато Hennlich е създадена, всички компании в групата следват неотклонно една цел – да се превърнат в Single Source Supplier за своите клиенти.

 

Визия

Хенлих България се стреми да допринесе за успешното внедряване на иновативни индустриални продукти и решения в България, като едновремнно спомага за обмена на технологичен ноу-хау между инженери, което води до по-добра производителност и конкурентоспособност на българските производители в страната и чужбина.  

 

Мисия

Като част от международната Hennlich Group с клонове в 22 държави, Хенлих България осъществява връзката между българските производства и международни производители на качествени продукти и иновативни индустриални решения.

Ние не просто доставяме продукти, а проектираме, внедряваме, оптимизираме и поддържаме индустриални решения, които имат силата да подобряват качеството, скоростта и капацитета в производствената дейност на нашите клиенти.

 

Защо клиентите избират Хенлих България? 

  • Изградили сме дългосрочни взаимоотношения и взаимно доверие с международни производители и търговци, които са лидери в индустриалните решения
  • Регулярно допълваме портфолиото си от продукти и услуги с цел запознаване на българския пазар с най-иновативните технологии в индустрията и успешното им приложение
  • Нашият екип е изграден от висококвалифицирани инженери, които ви предлагат оптимални решения, а не просто продукти
  • Предлагаме безплатна и коректна консултация, чрез която да изберем най-доброто решение за вашето производство
  • Имаме добре изграден инженерно-търговски отдел в цяла България, а търговската ни политика е основана на дългосрочни партньорства
  • Изпълняваме поръчките и доставяме в кратък срок
  • Стараем се да развиваме индустриалната общност в България благодарение на техническите и информативните статии, които пишем в нашия блог