Добре дошли на нашата интернет страница!

Скъпи клиенти,

В съвременните пазарни условия и неограниченото количество на предлагани продукти, на преден план излизат някои съществени показатели, които са в основата на добрата търговия: коректен технически подбор на продукта и консултация, кратък срок на доставка, оптимална цена и не на последно място – надежден и утвърден партньор, на когото да разчитате за доставка на необходимите за вашето производство или ремонт изделия.

Предвиждайки това бъдещо поведение на пазара, преди повече от 90 години фирма HENNLICH (Хенлих) от Австрия започва своята търговска дейност с индустриална техника. Днес тя разполага с клонове в 22 държави и това я прави предпочитан партньор за всеки един производител на промишлено оборудване.

От самото начало Хенлих групата си поставя ясна цел, която следва неотклонно и до днес: Single Source Supplier, или всичко да се доставя от един партньор. Това ни прави много примамлив дистрибутор за всеки производител, но същевременно ние имаме привилегията да си избираме доставчици. Подборът се ръководи от няколко основни фактора: бързо офериране, кратки срокове на доставка, високо качество и надеждност на продукта, конкурентна цена и отговорност към клиента. Това ни помага да работим с утвърдени и доказали се производители на индустриална техника.

Ние, Хенлих ООД, работим на българския пазар от 2005-та година и имаме удоволствието да предложим на вашето внимание своята широка продуктова програма, която ще ви покаже нашата същност –
един доставчик, много решения.

инж. Красимир Чотов
Управител на ХЕНЛИХ ООД, България