Специално предложение: при покупка на кабеловодеща верига над 100 лв. - 5% отстъпка от цената на кабели.

С кампанията за специални месечни предложения, която реализираме от началото на 2021 г., Хенлих предоставя възможност на българските производители да се възползват от висококачествени услуги и отстъпки на широка гама от продукти за индустрията.

От 01.12 до 31.12 при поръчка на кабеловодеща верига над 100 лв. получавате 5% отстъпка за кабели от портфолиото на Хенлих.

ВАЖНО: Офертата важи от 01.12.2023 до 31.12.2023 г. Предложението се прилага върху актуалните цени за 2023 г. и не се комбинира с други специални цени и/или отстъпки. За да се възползвате от него, свържете се с екипа на Хенлих.

Заявете ТУК 5% отстъпка от цената на кабел с промокод W2312.

От 01.12 до 31.12 при поръчка на кабеловодеща верига над 100 лв. ви предлагаме 5% отстъпка за кабели от портфолиото на Хенлих.

Кабеловодещите вериги са механични машинни елементи, наричани още кабеловоди, кабелни вериги, кабелни канали, енергоподвеждащи вериги, кабелни гъсеници. Основното им предназначение е да направляват гъвкавите кабели и маркучи в подвижните възли и части на машините и да ги предпазват от механични повреди. Употребата им намалява значително риска от непланиран престой, тъй като предотвратяват прекъсвания по захранването, комуникацията, пневматиката и хидравликата на машините. 

Какви са предимствата на кабеловодещите вериги e-chains от igus?

  • Гладък вътрешен контур, безопасен за кабелите;
  • ниско тегло, модулна структура, здравина, тих ход и лесно отваряне;
  • бърза и лесна поддръжка, удобен монтаж;
  • голямо разнообразие от стандартни артикули;
  • възможност за конфигурация онлайн;
  • предвидим експлоатационен живот с помощта на онлайн калкулатор.

Решаващ фактор при избора на кабеловодещи вериги е симбиозата на компонентите в захранващата система - кабелите и маркучите, вътрешните сепаратори, фиксаторите за облекчаване на силата на опън и направляващите канали. За да се постигне надеждна функционалност и дълъг експлоатационен живот на системата, използваните елементи и материали трябва да бъдат оптимално съчетани помежду си.

От 01.12 до 31.12 ви предлагаме 5% отстъпка за кабели от портфолиото на Хенлих при поръчка на кабеловодеща верига над 100 лв.

Гъвкавите кабели chainflex® са на първо място в световен мащаб по отношение на продуктово разнообразие, брой проведени тестове и гаранция на експлоатационния живот. Ние предлагаме най-богатата продуктова гама гъвкави кабели, с над 1394 вида кабели за данни, bus, хибридни, контролни, захранващи, за обратна връзка на серво мотори, серво, коаксиални, фиброоптични, специални и за роботи. Гъвкавите кабели chainflex® издържат на различни екстремни работни условия и можем да предложим варианти за всякакъв вид движения, включително 3D, с усукване или с висока скорост.

ЗАЯВЕТЕ ТУК 5% отстъпка за гъвкави кабели от портфолиото ни.

 

Инженерите на Хенлих ще се свържат с вас в рамките на 24 часа и ще отговорят на всички ваши въпроси.

 

 

Специално предложение: при покупка на кабеловодеща верига над 100 лв. - 5% отстъпка от цената на кабели