Ремонт на индустриални помпи, монтаж на системи за централно смазване и рязане на линейни направляващи

Верни на принципа да бъдем един доставчик с много решения, през 2017 година обособихме сервиз Хенлих. Последното звено, което ни позволява да даваме комплексни решения за всяко производство.

При нас ще откриете разнообразие от индустриални продукти, сред които помпи, дюзи, нагреватели, пружини, уплътнители, лагери, кабели, кабеловодещи вериги и т.н. Всеки наш продукт e с гарантирано високо качество и тестван от централата на Хенлих в Австрия.

Николай Василев, нашият ръководител на сервизния отдел, притежава над 20 години опит като техник. Ремонтирал е различни видове техника, използвана в индустрии като: самолетостроене, машиностроене, металообработване, дървообработване, химическа и хранително-вкусова промишленост. Той работи в тясно сътрудничество с инженерите на Хенлих, което гарантира компетентното и качествено обслужване. Ежедневно е близо до клиентите, защото освен с ремонта на машини, им помага също с пускането в експлоатация на различни съоръженията, както и обучението на персонала (когато е необходимо такова).

Още от създаването на сервиза в него обособихме три основни услуги, чрез които отговаряме и на три основни нужди на производствата в България.

Всяко производство се нуждае от помпа, следователно и от сервиз

В продуктовото портфолио на Хенлих ще откриете разнообразие от индустриални помпи с марки като Cat, Dellmeco, Homa, Saer, Sera и други.

Тъй като сме дистрибутори за България на всяка от тях, в сервиза имаме и налични оригинални резервни части. Осигуряваме гаранционен, следгаранционен сервиз и абонаментна поддръжка на центробежни и обемни помпи. Сервизната ни база е оборудвана с професионални ръчни, електро- и измервателни инструменти, хидравлична преса, подемна техника. Разполагаме също с оборудван автомобил, което ни позволява да идваме на място при клиенти и да извършваме мобилен сервиз. Когато е необходимо, идваме на място, взимаме помпата за ремонт при нас, а след това я връщаме, готова за употреба. Правим професионална диагностика и дефектация, ремонт или монтаж при отлично познаване на продуктите.

Сервизираме както наши, така и външни помпи, като даваме гаранция за направения от нас ремонт.  

повредена водна помпа в сервиза на Хенлих България

Всяка металообработваща машина се нуждае от смазване

Цел на всяко производство е не само да създава продукти, но и да има безавариен, непрекъснат производствен процес. Много често проблеми при машините се получават вследствие на тяхното неправилно смазване.

Ето защо в Хенлих правим освен проектиране на системи за централно смазване, също така монтаж и сервиз на място при клиент. Автоматичната система за мазане с до 12 или 18 точки, от своя страна, е готов комплект и е разработена от инженерите на Хенлих. Инсталира се бързо, лесна е за експлоатация и все повече производства проявяват интерес към нея. Помагаме на клиентите да я инсталират в своето производство, но практиката показва, че много от тях успяват да го направят и сами.

Системите, които предлагаме, са познати на българския пазар и с гарантирано качество, защото работим с марките SKF и Lincoln.

автоматична система за смазване SKF от Хенлих България

За създаването на всяка машина има нужда от линейни направляващи

Сервизът на Хенлих е оборудван с професионална отрезна машина и прецизна измервателна техника, които позволяват рязането на металните линейни направляващи с марка THK (на които Хенлих е официален представител и вносител за България).

Тъй като лагерите идват с дължина 3 метра, а различните производства се нуждаят от специфични размери, извършваме тази услуга при нас. Задава ни се чертеж, изпълняваме го, след което лагерите се пакетират и се изпращат в новия си вид. Това спестява време и усилия на нашите клиенти.

рязане на танкета хенлих българия

„В сервиз Хенлих наистина даваме добавена стойност на клиентите си и предлагаме завършен продукт – от избора, през доставката, до монтирането и сервизирането на помпено оборудване или система за централно смазвате. Ние работим от чертеж до доставка.“ – споделя ръководителят на сервизния отдел, Николай Василев.

Срещнете се с него очи в очи във видеото по-долу или на място при нас на адрес: гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 147A. Обадете се на тел. 088/897 09 87

 

Свържи се със Сервиз Хенлих

 

един сервиз много решения хенлих българия