3в1: Проектиране, монтаж и сервиз на системи за централно смазване

Верни на принципите си да бъдем доставчик, който предлага цялостни решения за индустрията, вече повече от година функционира професионален сервиз Хенлих.

Освен ремонт и монтаж на индустриални помпи, филтриращи системи и защитни покрития, предлагаме също професионален монтаж, сглобяване и ремонт на системи за централно мазане.

 

Защо да изберете сервиз Хенлих?

Разполагаме с напълно оборудван сервиз, както и висококвалифициран екип от техници и инженери. Извършваме професионална диагностика и дефектация при отлично познаване на продуктите. Отзоваваме се бързо, работим прецизно и качествено.

Ние сме оторизиран дистрибутор на световния концерн SKF за системи и компоненти за централно мазане. Като такъв предлагаме пълна гама резервни части на Lincoln, Vogel, Safematic, Meca Fluid и други. Разполагаме с достъп до централния европейски склад на SKF, както и със собствени складови наличности.

Работим само и единствено с оригинални части на производителя и предлагаме оптимални срокове на доставка на почти всички компоненти и системи.

 

От проекта до пуска в експлоатация

Екипът на Хенлих ви съпътства в целия процес, като предлага компетентна консултация и професионален подход.

Дългогодишният ни опит и множество завършени проекти ни дават възможност да извършваме професионално проектиране и дизайн на цялостни системи за централно мазане – от проста схема с 1-2 точки до комплексна система с помпа, контролер за режима на подаване и количество на смазката, прогресивни разпределители, дълги трасета с множество крайни точки.

Имаме налични компоненти на склад, а при необходимост поръчваме резервни части директно от производителя.

Предлагаме професионален монтаж и изграждане на системи за централно мазане, като разполагаме с 20-годишен практически опит и нужната инструментална екипировка. Монтираме всяко от съоръженията съгласно спецификите на отделната система, предписанията и изискванията на производителя и съгласно безопасните условия на труд.

Извършаваме квалифициран пуск и обучение на персонала както на монтирани от нас, така и на монтирани от крайния клиент системи. Предлагаме стандартни и абонаментни договори за поддръжка и сервиз на системи и компоненти за централно мазане.

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нашия сервизен техник Николай Василев на тел.: 088/8970987 или имейл: nikolay.vasilev@hennlich.bg

Монтаж и сервиз на системи за централно мазане