Решение на един клик разстояние: изберете онлайн най-подходящата захранваща система за Вашия робот

Като официален дистрибутор на igus в България Ви представяме нов конфигуратор  за захранващи системи за индустриални роботи. Безплатният онлайн инструмент съдържа информация за над 400 модела роботи, предлагани на пазара и Ви позволява да откриете най-подходящото решение само с няколко клика.

Индустриалните роботи извършват сложни триизмерни движения, често в трисменен работен режим. Правилно подбраната захранваща система защитава кабелите и маркучите и осигурява безопасност и  безотказна работа с години. С новия онлайн инструмент решението е съобразено с модела на робота, спестява се време и се избягват грешки при избора на оптималната конфигурация. Захранващите системи са базирани на кабеловодещи вериги от серията triflex R. Продуктите от тази серия са удобни за монтаж, а кабелите се поставят лесно и са защитени при движение във всички посоки, което удължава експлоатационния живот на системата. Приложението е изключително практично – избира се производителя на робота, марката и модела и осите, които ще се оборудват. Конфигураторът показва визуализация на робота и компонентите на захранващата система. В следващата стъпка се избира прибираща система, която поддържа кабеловодещата верига опъната, за да се избегне провисване и повреда при движение. При третата стъпка се подбира типа и размера на кабеловодещата верига. По желание може да се добавят допълнителни протектори и резервни звена. Конфигураторът дава възможност да видите триизмерни изображения на детайлите и автоматично създава списък, с който може да изпратите запитване за оферта.

Ние от Хенлих с удоволствие ще Ви изпратим безплатни мостри и каталози, ще отговорим на Вашите въпроси и ще Ви съдействаме при намирането на правилното решение за Вашето приложение.