120 новости motion plastics®: Тих ход, здравина и бърз монтаж: богата продуктова гама кабеловодещи вериги e-chains® от серията E2.1 |

Най-новото поколение e-chains® от серията E2.1 редуцира нивото на шум с до 10 dBA, постигнато благодарение на специалния дизайн на ограничителите. Това е само една от 120 новости, които ще Ви представим. 
Роботи, линейни направляващи drylin® с 50% по-дълъг експлоатационен живот и още много други продукти motion plastics® без необходимост от смазване и поддръжка.

motion plastics в приложения

Спестете усилия с предварително кримпнати кабели!
Индустрията на смарт телефоните процъфтява. Сърцето на тези устройства е печатна платка, която се изработва с помощта на лазерна система. Прецизността на процедурата се постига с усъвършенствани системи за позициониране. Фабрично кримпнатите захранващи системи осигуряват надеждност в дългосрочен план, работят гладко, без вибрации и с ниска степен на абразия, отговаряща на предписанията за работа в "чиста стая". 

10 от 120 иновации motion plastics

 

До 10 dBA по-тихо

Разширената серия кабеловодещи вериги e-chains® E2.1 се пълни по-тихо, сигурно и бързо: 850 варианта, по-голямо монтажно пространство и изключително тих ход благодарение на новия дизайн на ограничителите.

 

Захранването на колаборативни роботи вече е лесно.

Монтажна скоба за закрепване на e-chains® към манипулатори на роботи с новия MRK дизайн. С резба за лесен монтаж. За UR, TMS и Kuka LBR iiwa. 

 

Pick & place ... изгодни цени 

Готов за монтаж робот за pick & place операции: ценово изгоден, олекотен модулен комплект в компактна транспортна кутия, вкл. 3 контролера за стъпкови мотори dryve D1. Работна скорост 60 операции/мин.

 

Ценово изгодна автоматизация.

Лесен за програмиране електромеханичен манипулатор: 4 степени на свобода, вкл. контролна система и интуитивен софтуер. Пластмасов редуктор robolink® D с компактен стоманен корпус.  

50% по-дълъг експлоатационен живот и кратки срокове на доставка.

Бърза алтернатива на досегашното Ви решение: здрави линейни направляващи drylin® T с плъзгачи от високоефективни полимери. Идентичното разположение и размери на отворите позволява замяна 1:1 на други често използвани серии.

 Най-големият онлайн магазин за винтове

Над 5000 варианта на винтови двойки, поддържани на склад в Германия, многоходова или трапецовидна метрична резба с възможност за бърза доставка, лесна конфигурация онлайн. Попитайте екипа на Хенлих ООД.

 

Допълнителна защита от замърсяване.

За приложения в изключително мръсна работна среда: плъзгащи втулки iglidur® със специално уплътнение за по-дълъг експлоатационен живот. Решението е съвместимо с всички втулки iglidur® с фланец.

 

Детайли, изработени на 3D принтер от материал, издръжлив на висока температура

Отпечатайте сами на 3D принтер необходимата Ви част с трибополимерна нишка iglidur®, устойчива на температура до +180 °C. Висока износоустойчивост. Без смазване и поддръжка. Много нисък коефициент на триене в комбинация със стомана. 

 

 

Лесно откриваеми ... по стандартите на FDA и EU10/2011

Шарнирни лагери igubal® за контакт с храни. В съответствие с EU10/2011 и FDA. Лесно се откриват оптично и с магнит. Без смазване и поддръжка. Ценово изгодни.

 

 

Транспортни ролки: непроницаеми за замърсяване, с дължина по поръчка

Ново: напълно затворени отстрани за мръсна работна среда. Монтират се без инструменти. Може да се поръчат с точна дължина до милиметър. 

 

Открития от лабораторията на igus

 

Тест на износване: iglidur® срещу покритие от PTFE 

В трибологичната лаборатория износването на прътов материал iglidur® A160 и трибо фолио iglidur® V400 в комбинация с различни други материали беше сравнено с това на покритие от PTFE. Резултатите: всички материали iglidur® показват значително по-добра устойчивост на износване.

 

 

Как се държат кабеловодещите вериги energy chains в масла?

За да отговорим на този въпрос, зададен от клиент, изследвахме в лабораторията на igus® поведението на кабеловодещи вериги e-chains® от серията B15 в комбинация с пет различни типа масла. Тестът показа как функционират кабеловодещите вериги при непрекъснат работен цикъл и ежедневно пръскане с масла в продължение на 30 дни.

 

 Управление на инвентара 4.0

Цифровият обмен на данни вече е лесен.

Продуктовата информация за кабелите chainflex® е достъпна в различни формати: BMEcat, eCI@ss, EDI, ETIM, profiCl@ss, UNSPC. 
Това дава възможност за директна, безпроблемна интеграция между Вашата система за управление на запасите и системата на igus®.

Попитайте ни

Тих, сигурен и бърз монтаж: разширена продуктова гама полимерни кабеловодещи вериги от серията E2.1 с 850 варианта и възможност за 50% по-бързо сглобяване.