Спечели 5000 евро. Разкажи ни за РОБОТА в твоето производство

Автоматизацията е настоящето и бъдещето в света на производствата. Въпросът е: Вие автоматизирате ли процесите в своята фабрика? Имате ли инсталиран робот?

Ако отговорът е ДА, струва си да научите повече за първото издание на състезанието ROIBOT. То се организира от световния гигант igus и е посветено на умни приложения на роботи, които имат висок ROI (възвръщаемост на инвестицията). Затова и се нарича ROIBOT. Хитро, нали?

Как да участваш и какво може да спечелиш?

Наградите са три, както следва:

-   5000 евро и златен ROIBOT

-   2500 евро и сребърен ROIBOT

-   1000 евро и бронзов ROIBOT

За да спечелиш някоя от тях, трябва да кандидатстваш. Победителите ще бъдат обявени на международния панаир Automatica 2020 в Мюнхен през юни. Трите най-добри проекта ще бъдат избрани от независимо жури, съставено от експерти по научи изследвания, търговска преса и производители.

Какво търсим?

Приложение на робот igus, който не просто автоматизира процесите в производството, но и намалява разходите. Важно е да посочиш също как се е повишила ефективността и какви процеси са оптимизирани (и малък жокер: ако направиш съпоставка преди и след, може да спечелиш допълнителни точки). Търсим смели проекти и нестандартни подходи, които постигат наистина добри резултати.

Срокът за участие е 15.03.2020 г. Но защо да чакаш? Ако имаш готово приложение, разкажи за него. Ако идеята е все още само в главата ти, реализирай я.

Не изпускай шанса си. Кандидатствай!

Спечели 5000 евро. Участвай в състезанието ROIBOT