Първият в света - интелигентен кабел предвижда бъдещето за Вас


С интелигентния кабел chainflex®, който предупреждава потребителя преди да настъпи повреда, igus® прави следващата крачка към Индустрия 4.0. Ако се появят проблеми като опасност от скъсване на сърцевината, кабелът изпраща предупреждение, докато все още функционира. Това позволява на потребителя да го замени, преди да се е повредил. Възможността за предварително планиране на ремонтите оптимизира работния процес. Кабелът ще бъде представен на тазгодишното изложение Hannover Messe.

Ако вече сме Ви заинтригували, сте добре дошли да придобиете първоначални впечатления като бета тестер.

С уважение,

Красимир Чотов
Управител Хенлих ООД
Intelligente Leitung
Предупреждава Ви, преди да се повреди: интелигентният кабел chainflex® на изложението Hannover Messe 2016 

 

 Кабели Ethernet за Индустрия 4.0
CAT5e
8 от 27: Кабели CAT5e с 8 класа на качество
Най-изгодният кабел Ethernet, който гарантирано работи. Шест различни материала на обвивката от PVC и PUR до TPE, с торсионна устойчивост за приложения в роботи или специално за висящи приложения с по-големи сили на опън.
Например, ценово изгодният PVC bus кабел от серията chainflex® CF888.045: гъвкав, забавящ горенето, с UL/CSA сертификат и гаранция 36 месеца (или 5 милиона двойни хода).
motion plastics® в приложениe

Кабели за 400 милиона хода в ултрабърза pick and place машина
Тук е истински екшън: ускорение и скорости до 35 m/s2 (ос y) или 20 m/s2 (ос x). Изисква се експлоатационен живот 400 милиона хода, които отговарят на около седем години непрекъсната експлоатация.

Кабелите играят изключително важна роля за постигането на тези стойности. Кабелите chainflex®, преминали през подробни тестове във вътрешната лаборатория на igus®, се справят успешно с това предизвикателство.
Намалете разходите и подобрете технологията си. Как? От Хенлих знаят!

motion plastics® иновации
E4.1 light
e-chains®: бързина, малко износване, стабилност
Реализирайте и най-дългите ходове енергийно ефективно с E4.1. С равен брой ролкови и нормални звена, новата система се движи изключително гладко.

micro flizz®
micro flizz®: Направлява надеждно фиброоптични кабели за данни със скорост на предаване над 10 GBit/s при скорост на движение 6 m/s
Това е компактна, безшумна и ценово изгодна алтернатива на бус-бар системите - при това без необходимост от поддръжка. Системата позволява ускорения до 50 m/s2, скорости до 6 m/s и ход до 100 m. Може да се достави предварително сглобена. Типична област на приложение са поточните линии за подаване на материал.


Открития от лабораторията на igus®

Безшумен e-spool зад кулисите
В това специфично приложение нивото на шум, измерено на разстояние 1 m от e-spool, трябва да бъде под 54 dB. Посочената стойност е малко под тази на стандартния продукт (56dB(A)). За да се отговори на изискванията на клиента, е разработен e-spool с допълнително добавен демпфериращ материал.

Допълнителна информация можете да получите от консултантите на Хенлих ООД:

инж. Радослав Радев
инж. Радослав Радев
продуктов мениджър 
кабеловодещи вериги и кабели
 
radoslav.radev@hennlich.bg
Тел.: +359 32 511 326
Mobil: +359 88 8 971 352
 Стефан Колютов
ръководител отдел 
кабеловодещи вериги и кабели
stefan.kolyutov@hennlich.bg
Тел.: +359 32 511 326
Mobil: +359 87 9 948 754