Хенлих с презентация за AR FILTRAZIONI на MachTech&InnoTech Expo 2019

 

И тази година Хенлих България ще участва с щанд и презентация на изложението MachTech&InnoTech Expo 2019 в Интер Експо Център в София. Датите, на които можете да ни намерите там и да се срещнете с нашите представители, са 15-18 Април.

По време на MachTech&InnoTech Expo 2019 Хенлих България ще представи презентация на тема:

От инженери за инженери: Пречистване на въздуха с AR FILTRAZIONI или история за производствата, в които дишаш свободно.

Кога: 16.04.2019 (вторник), 10:40 - 11:10 ч.
Къде:
Семинарна зала в Зала 1, Интер Експо Център, София 

Форма за регистрация: http://bit.ly/hennlichmachtechpresentation

Имейл и телефон за връзка: Марияна Чотова: mariyana.chotova@hennlich.bg; +359 886 596 948.

Презентацията е подходяща за производствени мениджъри, процесни инженери, инженери поддръжка, инженери екология и конструктори/проектанти на машини.

По време и след презентацията ще имате възможност да научите повече за италианските системи AR FILTRAZIONI и как те Ви помагат да поддържате чиста и здравословна работната среда във Вашето производство като намаляват вредните емисии до 99%. Освен това ще ви покажем примери от заводи, в които системите вече работят. И не на последно място, ще отговорим на всички Ваши въпроси относно това как можете да получите персонализирано решение за конкретните предизвикателства във Вашето производство.

Лектор на презентацията ще бъде инж. Христо Биндев – продуктов мениджър в отдел Линтех на Хенлих България. Завършил е Технически университет София, филиал Пловдив. Специалността му е машиностроителна техника и технологии, направлението - материалознание и технология на материалите. Родом е Златоград и през последните 10 години живее, учи и работи в Пловдив. Във фирмата отговаря за всички видове лагерувания и по-специално линейните задвижвания, но и съпътстващите процеси като пренос и предпазване от стружки, маслена мъгла и други замърсявания. По-големи актуални проекти разработваме в Магна Пауъртрейн, Кяшиф, Серта, Бъдещност. В тези предприятия се опитваме да помогнем в каузата им за опазване здравето на работника и околната среда.

Заповядайте на щанда на Хенлих България, Зала 2, Щанд
C2, за да обмените информация и контакти с нашите продставители, както и на нашата презентация. Гарантираме Ви, че тези две срещи ще бъдат едни от най-полезните Ви по време на изложението.

Повече информация за съдържанието на презентацията и слайдовете от нея ще получите по имейл в първата седмица на април, но само след регистрация.

Чистата и здравословна работна среда прави служителите щастиви, а производството по-ефективно!

Готови ли сте да работите на чисто? Ние от Хенлих България и нашите филтриращи системи Ви очакваме.

Запази своето място за презентацията


*Присъствието по време на презентацията е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, но местата са ограничени. Заявете своето място предварително, като попълните кратката форма за регистрация:
http://bit.ly/hennlichmachtechpresentation, изпратите имейл на mariyana.chotova@hennlich.bg или се обадите на телефон +359 886 596 948.

Хенлих с презентация за AR FILTRAZIONI на MachTech&InnoTech Expo 2019