Сензори за измерване на поток: професионално наблюдение на течности и газове в производството

Търсите ли измервателна техника за автоматизация и регулиране на процесите?

Да? Но не знаете какъв вид датчик е подходящ за вашите процеси?

Тогава Хенлих България е вашето решение. Ние предлагаме устройства за измерване и наблюдение на поток, ниво, температура, налягане, проводимост и Ph на агресивни флуиди (в течно и газообразно състояние). От уреди служещи само за мониторинг до прецизни дебитомери, в Хенлих ще откриете оптималното устройство за вашите нужди.

Опишете ни своя процес и ние ще ви дадем компетентна консултация от инженери. Това, от което се нуждаем, е малко техническа информация от вас, за да ви посочим най-доброто решение. Сензорите за поток, които предлагаме, намират широко приложение в различни индустрии и най-често в следните процеси: смазване на големи лагери на топкови мелници и редуктори в минната индустрия (за да се следи потокът на маслото и да се гарантира смазването), както и за дозиране на вода в охладителни кръгове на машини.

 

Какви сензори за поток ще откриете при нас?

Основните видове, които предлагаме, са четири и разделени в следните категории:

Дебитомери - уреди за визуално отчитане на потока, както и устройства с аналогов или импулсен изходен сигнал (могат да бъдат снабдени с дисплей)

Сигнализатори за поток - отчитат потока по електро-механичен начин или електронно; снабдени са с релеен или цифров изходен сигнал

Индикатори за поток - показват дали през тях протича поток; налични са модели, снабдени със скала за визуално отчитане на моментния поток

Ограничители на поток - монтират се проточно на тръби с функция да ограничат дебита до определена стройност

 

Защо да изберете сензорите за поток на Хенлих?

Всички уреди за регулиране и измерване в нашия асортимент са 100% произведени в Германия и с немско качество.

Притежават две основополагащи предимства, а именно: калибрират се спрямо работните параметри и флуиди (за ротаметрите) и притежават здрава метална конструкция, която позволява устойчива работа и в тежки работни условия.

И още нещо. Предлагаме голямо разнообразие на сигнализатори за поток (решение за всякакви приложения!) включително модели с компенсация на вискозитета, които не се влияят от вискозитета на маслото. 

За всеки от продуктите ни предлагаме инженерингова консултация и препоръки за работа, настройване и пускане в експлоатация на датчика.

 

Кой е нашият звезден сензор за отчитане на поток?

През последните месеци механичният сигнализатор за поток с бутало и рийд контакт ТИП HD1F/HD2F се наложи като най-търсеният сред продуктите ни за измервателна техника. Той притежава висок превключващ капацитет и компактен корпус. Използва се, за да се обезпечи охлаждането и циркулацията на флуиди. Приложим е за измерване на всякакви масла, но се ползва също като защитен уред, който да сигнализира, че не протича поток. Когато това се случи, сензорът дава сигнал за изключване на пещта или машината преди тя да се е повредила поради липсата на охлаждане или смазване.

 

За допълнителна информация, технически характеристики или запитвания за оферти, обърнете се към нашия продуктов мениджър инж. Петър Матов на тел. 032/511327 или пишете на petar.matov@hennlich.bg

Сензори за измерване на поток