Уред за диференциално налягане SSD-40

Предлагаме Ви уред за диференциално налягане, който се състои от два независими сензора, изработени от неръждаема  стомана. Единият сензор е монтиран на дисплея, а вторият е външен, свързан с кабел.

Заради уникалния си дизайн датчикът може да се инсталира лесно и ценово изгодно в почти всяко приложение. Благодарение на устойчивостта му при двустранно свръхналягане не са необходими скъпи блокове за спирателни клапани като при много други сензори от този тип.

Моделът SDD-40 е с две разделителни мембрани, монтирани на сензорите, което го прави удобен за употреба с вискозни течности. Има възможност за нулева корекция, което позволява да се елиминират всички нежелани ефекти върху резултата от измерването. В допълнение може да се запаметяват крайни минимални или максимални стойности и впоследствие да се извеждат на дисплея. На LCD дисплея се показва изчисленото от микропроцесор диференциалното налягане. Менюто е на немски или на английски език.

Уредите от серия SDD са подходящи за всички газообразни и нисковискозни течности, които не са агресивни към използваните в уреда материали. Позволяват стабилност в дългосрочни измервания и са ценово изгодни и лесни за работа.

Устройството може да бъде оборудвано със следните аналогови изходени сигнали: 0 -20 mA, 4 -20 mA, 0 -5 V или 0 -10V. Връзката винаги се извършва с трипроводна верига. Има възможност и за един или два електрически контакта.

Измервателен диапазон: от 0 -40 mbar до 100 bar (възможни са и минусови обхвати, напр. -1 - +1,5 bar)

Устойчивост при свръхналягане: 10 пъти стойността на пълния обхват

Клас на точност: 1% от пълния обхват

Ние с удоволствие ще Ви посетим за консултация, за да открием заедно най-подходящото решение за Вашето приложение.