Rазгледайте най-новите продукти на igus на нашия мобилен изложбен щанд!

Хенлих ще представи в България най-новите продукти на igus, показани за пръв път на изложението Hannover Messe 2018, на мобилен изложбен щанд. Инициативата ще се състои от 22 до 26 октомври 2018.

Идеята на пътуващата изложба е да предложим на клиентите възможността да видят и докоснат последните новости в удобен момент от работния ден, без разходи за командировки и губене на време в път. Това позволява на повече служители от една и съща компания или отдел да разгледат продуктите и да получат мостри и каталози, без да се нарушава процесът на работа. Дори и тези, които по принцип не посещават панаири и търговски изложения, ще имат възможността да се срещнат с нашите специалисти и да получат лично впечатление от артикулите, които ги интересуват. Модулната конструкция на щанда ни позволява да се съобразим с индивидуалните изисквания на всяка компания, а услугата е напълно безплатна.

Пътуващата изложба на igus ще бъде за пръв път в България тази година и ще посети следните градове* 10.00 - 14.00 ч.:

*Кликнете на съответния град или  се свържете  с нас за допълнителна информация за точното място и начален час на провеждане на мобилната изложба в различните градове.

На място ще обсъдим Вашите конкретни проекти или проблеми, на които се търси решение. Ще се радваме да получим отзиви за продуктите, които вече използвате, и да чуем Вашето мнение за новите ни предложения.

Очакваме Ви!

Поздрави,

Екипът на Хенлих ООД