Въздушни охладители HENNLICH

Представяме ви собствена гама въздушни охладители. Изделията се произвеждат от Хенлих кулинг технолоджис в Австрия и намират приложение за охлаждане на масла, етилен-гликол и вода в затворени системи.

Въздушните охладители се произвеждат с променливотоков, постояннотоков или хидравличен мотор, като могат да бъдат окомплектовани с допълнителна помпа, която принудително да циркулира течността през охладителя. Нашите модели са проектирани за статично налягане до 26 bar, температури до 120ºC и охлаждаща мощност до 250 kW. Охлаждащият елемент е от алуминий, мед или неръждаема стомана, перката е от усилена пластмаса, металните плоскости са от въглеродна стомана и защитната решетка е от поцинкована стомана. Допълнително могат да бъдат добавени термостат и вграден байпас.

Основните предимства на предлаганите от нас охладители са кратък срок на доставка, компактен дизайн, лесен монтаж, здрава конструкция, нисък пад на налягане, ефикасно охлаждане и дълъг експлоатационен живот.

Богатият ни опит и широки складови наличности от готови елементи за сглобяване ни позволяват да заменим в най-кратък срок съществуващо изделие в работеща система. Можем да изработим и доставим поръчкови охладители от нестандартни материали по желание на клиента.