Всичко за интелигентния инженер

Конфигурирайте и поръчайте своя линеен модул с винт само с няколко клика

Уважаеми клиенти,

за да Ви спестят време, средства и усилия, нашите партньори от igus разработихa конфигуратора drylin® SHT за линейни модули. С този онлайн инструмент може да конфигурирате линеен модул според Вашите спецификации и, благодарение на отличната му функционалност, да си осигурите бързи и точни резултати под формата на 3D модел и технически чертеж с детайлни размери.

А ако поръчате онлайн с директния линк към фабриката на igus®, производството на Вашата линейна система може да започне само след няколко минути. 

Опитайте, забавно е! 

motion plastics® в приложения: 

Уред за тестване на здравината на заваръчни шевове чрез огъване 

 

 

С помощта на линеен модул drylin® SHT се регулира формата на огъващата матрица. Предимствата тук са точността на позициониране и липсата на луфтове и отклонения. Освен това системата не се нуждае от смазване и поддръжка, здрава е и има дълъг експлоатационен живот - важни качества, тъй като уредът се използва предимно на строителни обекти.

Конфигурирайте бързо и лесно онлайн линейни системи без смазване drylin® SHT и поръчайте на добра цена: изгледайте краткото видео с предимствата и начина на работа.

motion plastics® в приложения

 

За консултация и допълнителна информация може да се обърнете и към екипа на Хенлих ООД.