Трибополимерни детайли от 3D копирния център на igus

Трибополимерни детайли от 3D копирния център - невероятно здрави в сравнение със струговани или отлети под налягане части

Нуждаете се от детайл за Вашето техническо приложение възможно най-бързо? Искате да бъде произведен от износоустойчива трибополимерна нишка? И да го вложите веднага - във фазата на прототип или в серийно производство! Тогава защо не се възползвате от нашата нова услуга 3D печат?

Необходимият Ви детайл ще бъде произведен в копирния център на igus® и изпратен до Вас. Принтираните части са доказали себе си в тестове и се представят по-добре от стругованите или отлети под налягане алтернативи. Производството вече е по-бързо, по-безопасно и, преди всичко, по-изгодно. Опитайте сами! 
Прочетете в този бюлетин за цялата гама продукти, предлагани от igus® за 3D печат. 

С уважение,

Красимир Чотов
Управител Хенлих ООД
3D
Само с 3 стъпки можете да заявите своя детайл, отпечатан на 3D принтер от трибополимерна нишка.Можете да гледате видеото с инструкции (1 мин.) тук.
Всички теми в броя:
Пример за приложение: Системни решения за 3D принтер
Износоустойчива нишка от iglidur® за 3D печат
90 000 CAD изтегляния на месец
Гайка за винтова двойка drylin® с пренапряг
Най-малкият радиус на огъване с гаранция
Трибополимерна нишка iglidur® в сравнение с прътов материал iglidur®
Трибо-иновация: принтирани детайли с качествата на отлети под налягане
Принтирани лагери от igus® в състезателни коли
Обратното броене за 5-тото издание на състезанието vector® започна
motion plastics® на място
3D печатна услуга от igus® : бързо и лесно
3D
Заредете своя stl файл в конфигуратора на igus® с функцията "drag & drop".
3D
Проверете 3D изгледа и мерните единици.
3D
Изберете трибополимерна нишка. Ще видите единичната цена. Сега въведете желания брой и прехвърлете избраното в пазарската кошница.
3D
Готово. Необходимата Ви част ще бъде произведена в копирния център на igus® и изпратена до Вас.

motion plastics® в приложения
Системни решения за 3D принтер
energy chains® от igus®, особено серията "E2 Micro", осигуряват безопасното водене на захранващи и дата кабели, нуждаят се от малко монтажно пространство и имат малък радиус на огъване. Кабелите chainflex® са специално разработени за непрекъснато движение, за да се предотвратят повреди. Заедно с линейните оси drylin®, фланците за мотори, куплунгите и моторите drylin® e, igus® може да Ви предложи и цялостно, готово за монтаж изделие от един източник. Научете повече 
Намалете разходите и подобрете технологията си
Още примери за приложение в сферата на 3D печата
motion plastics® иновации за 3D печат

iglidur®

Устойчиви на износване нишки от iglidur® за 3D принтер
Трибологично оптимизираните нишки са до 50 пъти по-износоустойчиви от стандартните материали за 3D печат. Това Ви дава чудесна алтернатива при проектирането на плъзгащи елементи, подложени на стрес: произвеждате специални детайли и прототипи икономично и бързо - с тестван експлоатационен живот.
Научете повече

CAD

90 000 CAD изтегляния на месец
За да използвате e-chains® лесно и удобно при конструирането на 3D принтер, например, igus® Ви осигурява за изтегляне 3D CAD модели на всички продукти в различни формати. Безплатно и без регистрация.
Научете повече

drylin®
Гайка за винтова двойка drylin® с пренапряг
За настройки с винт в 3D принтери, изискващи работа без смазване, тих ход и нулева хлабина и в същото време - изгодни цени, новите гайки drylin® с пренапряг са идеалното решение.
Научете повече

chainflex®
Най-малкият радиус на огъване с гаранция
Контролните и захранващите кабели chainflex® предотвратяват повреди и гарантират дълъг експлоатационен живот на 3D принтера. С най-малкия радиус на огъване, различни материали на външната обвивка и сертификати. Без разходи за рязане или минимални количества за поръчка. Доставка от 24 ч*. С 36 месеца гаранция**
Научете повече

Открития от лабораторията на igus®
Трибополимерна нишка
Трибополимерна нишка iglidur® в сравнение с прътов материал iglidur®
В последния експеримент в лабораторията за плъзгащи лагери на igus® гайки за винтови двойки, изработени на 3D принтер от материалите iglidur® I180 и iglidur® J260, са тествани в реалистични условия. За допълнителна съпоставка са използвани и гайки за винтови двойки от прътов материал iglidur®, както и гайка, изработена на 3D принтер от материал ABS.
Към резултатите от теста

Трибополимерна нишка
Трибо-иновация: принтирани детайли с качествата на отлети под налягане
В линейния и ротационния тест, проведени във вътрешната тестова лаборатория, устойчивостта на износване на плъзгащи лагери, принтирани от трибополимерна нишка, е съпоставима с тази на класическите продукти, отлети под налягане, при това върху валове от различни материали.
Към резултатите от теста

Къде се крие igus®?
iglidur®
Принтирани лагери от igus® в състезателни коли
Продуктите, монтирани в състезателната кола на отбор Бягащ охлюв, имат добра товароносимост и носят ползи. Търсеше се решение за закрепването на стабилизатора на шасито. Лагер от трибополимерна нишка от iglidur® беше бързо принтиран и залепен. В сравнение с отлятата под налягане алтернатива, той спести едновременно тегло и товар. Принтираният лагер функционира безотказно вече една година.
Научете повече

Търсят се иновативни приложения на захранващи системи:
Пето състезание vector®
5-то състезание vector
Крайният срок за кандидатстване в това международно състезание е 26/2/2016
Ако успешно сте се справили с големи предизвикателства в захранването на Вашето приложение с технически уникално, оригинално решение, побързайте да кандидатствате: на всеки две години ние търсим най-смелите и вълнуващи приложения на кабеловодещи вериги - с или без кабели. 
Участието е лесно: качете кратко описание и снимки/видеоклипове на Вашето приложениеонлайн и ще имате големия шанс да спечелите 5 000 EUR. 

motion plastics® на място