Танкета, която следва извивката на релсата

Променливите криви често са причина за засядане на танкетите, но този проблем намери своето решение. 
Новите шарнирни линейни лагери от igus® лесно компенсират различната геометрия. Допълнителен ефект: решението е подходящо и за системи с вариращ радиус на огъване, дори и преминаващ от извивка в права линия. Идеално решение за настройки на сценична техника, в кабини на превозни средства, в елементи за управление или контрол и в снимачна техника. 
Новата танкета drylin® W за извита релса с адаптивни плъзгачи ще Ви даде по-голяма свобода в дизайна. Ако имате някакви въпроси за това или за цялата линейна модулна система drylin® W, просто се свържете с мен или екипа на igus® във Вашия район. 
Поздрави,
Красимир Чотов
Управител Хенлих ООД
Всички теми в броя:
Винтови двойки без смазване в медицинско и лабораторно оборудване
Готови за монтаж пакети кабели и маркучи readychain® за заваръчни роботи
Нов, ценово изгоден материал iglidur® C210, устойчив на химикали
Кримпнати фиброоптични кабели - много изгодни цени
Полимерни сачмени лагери с богата стандартна продуктова гама
74% по-здрави напречни капаци, благодарение на закопчалките от igus®
dry-tech® полимери впечатляват с ниските си стойности на износване в тест със специален вал на клиента
Златен vector® за 2016: робот на сондажна платформа
motion plastics® на място

motion plastics® в приложения
drylin®
Винтова двойка без смазване в бутилираща система на апарат за ин-витро диагностика (IVD)
В сферата на медицинското и лабораторно оборудване всяко замърсяване трябва да бъде елиминирано, за да се гарантира коректна диагноза. В тази напълно автоматична бутилираща система за медицински продукти винтове с трапецовидна резба са прикрепени с подходящи гайки в различни точки. Вложени са и линейни направляващи с нископрофилен дизайн.
Научете повече 
Намалете разходите и подобрете технологията си.
motion plastics® иновации

E2.1
Минимизирайте непланираните ремонти
Пакет кабели и маркучи readychain® за заваръчни роботи, комплектовани и готови за монтаж - включват захранващи и контролни кабели, маркучи и др. Възможни са конфигурации според нуждите на клиента. 100% тествани. 36-месечна гаранция*.

iglidur® C210
Принтирани детайли, устойчиви на химикали и абразия
iglidur® C210 - ценово изгодният, химически устойчив материал, вече е наличен и под формата на трибополимерна нишка. Диаметри 1.75 mm и 3 mm. Съвместим със стандартните 3D принтери.

chainflex® M
Кримпнати фиброоптични кабели на много изгодни цени
Готови за монтаж фиброоптични кабели с ценово изгодното качество на chainflex® M. До 70% по-добра цена и гаранция 36 месеца*. Винаги ще Ви препоръчаме най-подходящия кабел, който работи надеждно на изгодна цена.

xiros®
Полимерни сачмени лагери с богата стандартна продуктова гама
Полимерните сачмени лагери xiros® често са по-добрата алтернатива на металните сачмени лагери, защото са по-леки и ценово изгодни и едновременно с това имат дълъг експлоатационен живот. Способността им да работят без смазване и поддръжка ги прави подходящи за много и различни приложения.

Открития от лабораторията на igus®

74% по-здрави напречни капаци, благодарение на закопчалките от igus®
В тестовата ни лаборатория беше проведен тест с кабеловодещи вериги e-chains® от серията 1400, за да докажем здравината на нашите напречни капаци.

iglidur®
dry-tech® полимери впечатляват с ниските си стойности на износване в тест със специален вал на клиента
За да предложим на клиента най-подходящото трибологично решение, тествахме износването на линейни втулки drylin® от iglidur® X (XUM) и J (JUM) директно върху вал от неръждаема стомана 1.4301, предоставен от клиента. При реални параметри на работната среда и двете втулки изминаха ход 310 km, след което бяха измерени. Резултатът: iglidur® X показа изключително ниската степен на износване от 0.21 µm/km. 

Къде се крие igus®?
vector®
Златен vector® за 2016: 
робот на сондажна платформа

Големи разходи, множество ръчно извършвани манипулации и голям риск за безопасността на работниците: новото роботизирано решение компенсира всички тези негативи, свързани с работата на платформа за добив на петрол. Автономната система е разработена за приложение на земята или в морето. 

Благодарение на новите танкети drylin® от igus®, клиентите вече могат да използват извити линейни направляващи с различен радиус