Спрете загряването на маслото в хидравличните машини с въздушно-маслен охладител от Хенлих

Ако използвате хидравлични машини в своята дейност, сте запознати с най-често срещания проблем през летния сезон – загряването на маслото. То се получава вследствие на триене или пад на налягане, а игнорирането му лесно може да доведе до: повреда по машините, по-ниска продуктивност и дори необходимост да се спре целия производствен процес.

Въздушно-маслените охладители на Хенлих са решението, което търсите

Въздушно-маслените охладители охлаждат маслото в хидравличните машини, поддържат качествата и свойствата му и предпазват от появата на вътрешни течове. Като резултат намалената температура на маслото гарантира постоянна ефикасност в процеса на работа и дълъг експлоатационен живот на съоръженията.

Да инсталирате охладител е много по-добро решение от това да преоразмерите системата с по-голям резервоар с повече количество хидравлично масло. Подобен подход изисква по-голяма инвестиция и допълнително място за по-обемния резервоар.

Всички охладители на Хенлих са собствена разработка на HENNLICH-Cooling-Technologies, което ни дава възможност за допълнителен инженеринг и ноу-хау, така че да предложим най-правилното решение за всеки процес. Освен това гарантираме, че:

  • охладителите са със здрава конструкция, компактен дизайн и дълъг живот на експлоатация;
  • разполагаме с много размери и аксесоари, които улесняват монтажа;
  • имаме охладители с променлив и прав ток съобразно напрежението в системата;
  • доставяме в кратки срокове;
  • предлагаме изгодни цени.

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с инженерите на Хенлих на тел. 032 621 929 и e-mail: office@hennlich.bg

Ще намерим най-доброто решение за вас.

Въздушно-маслени охладители на Хенлих