Спечели 5000 евро. Сподели ни своето интересно приложение на кабеловодеща верига или захранваща система

На всеки 2 години световният производител-гигант igus организира популярното състезание vector, в което взимат участие инженери от цял свят. Голямата наградата е 5000 евро и ТИ може да я спечелиш.

Какво е vector и защо да участваш?

За 7-ми път igus се впуска в търсене на най-иновативните, интересните и нестандартни приложения на полимерни кабеловодещи вериги и захранващи системи. Търсим решение от света на машиностроенето и автоматизацията. От кранове до машинни инструменти. От промишлени роботи до лабораторни технологии.

Вероятно и в твоето производство има захранваща система, включваща кабели или маркучи и кабеловодещи вериги. Покажи ни ги!

Какво ще спечелиш?

igus ще изберат 3-те най-творчески предложения и ще връчат следните награди:

-          Златен vector – 5000 евро парична награда + златен трофей + сертификат

-          Сребърен vector –2500 евро парична награда + сребърен трофей + сертификат

-          Бронзов vector – 1000 евро парична награда + бронзов трофей + сертификат

Победителите ще бъдат наградени по време на международния панаир в Хановер, 20-24 април 2020 г. Ще бъдат избрани от независимо 7-членно жури, съставено от професионалисти в областта на научните изследвания, икономическата преса и производители. Съставът на журито може да видиш на сайта на vector. 

Как да участваш?

За да направим участието ти още по-лесно ние, от Хенлих, създадохме собствена форма за регистрация: https://share.hsforms.com/1fuD2AsZNQQyWqvyZY6Fcgw33vsw

Попълни всички полета. Разкажи ни историята на твоя проект, неговата реализация и какъв проблем си решил. Не забравяй да прикачиш и снимка, за да видим реализираната идея.

Решението ти трябва да е приложимо и/или внедрено в индустрията, да се отличава с техническа и икономическа ефективност, иновативност и творчески потенциал. Допустимо е участие с приложения, в които се използват кабеловодещи вериги (energy chains), изработени от твърда пластмаса и пластмасови съединения, включително и от различни комбинации от тях.

Срокът за участие е 28.02.2020 г. В последния ден на състезанието ние ще изпратим всички постъпили материали към igus.

Досега е имало няколко кандидатури за vector от България, но все още не сме отнасяли трофей за страната ни. Време е да донесем такъв. Участвай! Ние ще стискаме палци!

Спечели 5000 евро. Участвай в състезанието на vector.