Сензори за измерване на налягане: немското качество в българските производства

Търсите ли богато разнообразие от сензори и датчици за вашето производство? Тогава Хенлих е вашето решение: един доставчик – много решения.

Разполагаме със специална серия датчици, които са предназначени за измерване на налягане, вакуум и диференциално налягане. Разработени са, така че да отговарят на множество нужди в областта на индустриалното измерване на налягане. Намират широко приложение в различни промишлености и най-вече в хранително-вкусова, химическа промишленост и хидравличните системи.

Нашите сензори за налягане се използват за отчитане на газ и течни флуиди, като някои модели могат да бъдат запълнени със силиконов пълнеж, а тези за хранително-вкусовата индустрия - с растително олио. Сензорите се използват също за измерване на налягане в хидравлични преси и системи, като целта е да се регулира налягането, което пресата оказва.

Към богатия ни асортимент от сензори за налягане предлагаме и богато разнообразие от аксесоари като например: разделителни мембрани, дисплей монтиран директно на сензора и подходящи сертификати – ATEX или др.

 

Защо да изберете сензорите за налягане на Хенлих?

Всеки от нашите клиенти получава компетентна инженерингова консултация, възможност за настройка и пускане на датчика в експлоатация. Специалистите, които работят при нас, винаги търсят най-доброто решение за всяка индивидуална нужда. Веднъж щом пуснете своето запитване, ние ще ви изготвим специална оферта и ще ви предложим перфектния за вас продукт. Взимаме под внимание техническите спецификации, параметри, особености на машината и ценови диапазон, за да дадем най-точното и добро решение за вас.  

 

Какви са предимствата на сензорите за налягане на Хенлих?

Всички измервателни уреди, които предлагаме, са изцяло и 100% произведени в Германия. Характеризират се с високо качество и здравина.

Специално за целите на хранително-вкусовата индустрия предлагаме всякакви типове разделителни мембрани за агресивни вещества.

Всичките ни сензори за налягане са снабдени със здрав метален корпус, който гарантира дълъг експлоатационен живот на продукта включително при тежки работни условия. Предлагаме модели с хигиенен дизайн, които са много подходящи за целите на фармацията и хранителната индустрия. Сензорите за налягане на Хенлих са подходящи за употреба и в комбинация с хидравлични системи.

Сред най-търсените ни продукти е датчикът за налягане с вътрешна мембрана, модел SD-30/ SD-32, защото защитава машините от претоварване. Използва се за всички газообразни и течни среди, които не кристализират и нямат агресивни свойства към измервателния елемент. Корпусът му е от неръждаема стомана и устойчив на вибрации.

 

Инженерите на Хенлих България са винаги на разположение, ако искате да зададете своите въпроси директно на тях. Инж. Петър Матов е нашият продуктов мениджър на измервателна техника и може да го откриете на тел. 032/511327 или petar.matov@hennlich.bg

сензори за измерване на налягане