Посетете Хенлих и igus на MachTech Expo 2017

Спестете 40 % разходи и подобрете технологията си с motion plastics от igus

 

Уважаеми дами и господа, 

От 4 до 7 април 2017 г. в Интер Експо център София се провеждат изложенията MachTech и InnoTech Expo.  

Фирма Хенлих ООД има удоволствието да Ви покани заедно със своя партньор igus® в зала 2 на щанд C2, където ще Ви покажем последните новости в сферата на полимерните плъзгащи лагери и линейни направляващи, кабеловодещите вериги и специалните кабели.

С цел намаляване на разходите и подобряване на технологията ние разработваме продукти без поддръжка и смазване от високоефективни полимери за почти всяко приложение, свързано с движение в металообработващите машини и в сферата на автоматизацията. Запознайте се с предимствата на нашите надеждни и издръжливи, тествани иновации motion plastics® – на MachTech Expo 2017:

 

Индустрия 4.0: прогнозна поддръжка Интелигентната кабеловодеща верига e-chain® предупреждава за приближаването на датата за подмяна, докато все още работи.

 

e-tube издържа до +850 °C Благодарение на специалния материал горещите стружки с температура до +850 °C не залепват. За повече информация кликнете тук.

 

No. 1 производител на кабели за приложение в кабеловодещи вериги e-chains® Винаги най-изгодното решение, което работи безопасно и надеждно.

 

Спестете 40% Сменете втулките сега: пластмаса вместо метал. По-дълъг експлоатационен живот и до 40% по-малко разходи.

Ценово изгодна автоматизация без необходимост от смазване Електрически задвижвана линейна система с допълнителни принадлежности и двигатели, лесна за изчисляване и ценово изгодна.

 

Танкети за извити релси
Танкетата автоматично се нагажда към релси с извивки в различни направления и прави участъци.

 

 

 

 

MachTech 2017, София 04. - 07.04.2017 Зала 2, щанд C2