Поръчайте днес – motion plastics® за Вашата машина от бъдещето

Машините от бъдещето значително ще превъзхождат днешните по ефективност и резултати:

  • Те работят абсолютно безотказно
  • Непланираните спирания са сведени до минимум
  • Работят без смазване
  • Нямат нужда от обслужване
  • Ефективната им експлоатация спестява енергия и разходи
  • Работят напълно автоматизирано
  • Дават възможност за мобилен контрол чрез дистанционно управление
  • Комуникират бързо и с надеждност на данните в Индустрия 4.0

Как можете да подобрите технологията и да намалите разходите си с motion plastics® за Вашата машина от бъдещето?

Някои от нашите иновации:

Ротационен модул e-chains® – движения до 900°. С помощта на мулти-ротационната модулна система (MRM) може да постигнете ъгъл на ротация над 900°. Допълнителните модули позволяват ъгълът да бъде увеличен почти безкрайно.

"Интелигентен" кабел, кабеловодеща верига e-chain® или линейна направляваща: продуктовото семейство iSense от igus® включва различни сензори и модули за мониторинг. Те засичат износването по време на работа и подават алармен сигнал, изискващ поправка или подмяна на изделието.

robolink®Ценово изгодна автоматизация – стави за роботи. robolink® предлага богата продуктова гама ценово изгодни модулни части за роботи. От единични стави  до електромеханични ръце.

iglidur®. По-дълъг експлоатационен живот, 40% намаляване на разходите. Сменете втулките сега: полимерните лагери iglidur® от igus® не се нуждаят от смазване и поддръжка и предлагат богато разнообразие на изгодни цени. Стандартни или персонализирани решения - без минимално количество за поръчка!

  


readychain® – спестете 80% разходи за обработка. Готовите захранващи системи се доставят сглобени - с дизайн по поръчка и кримпнати кабели с конектори, така че не е необходимо да поддържате на склад съставните им части. Това Ви спестява средства, време и пространство за сглобяване и съхранение. Готовите модули намаляват разходите Ви за обработка с до 80% и значително ускоряват пускането на изделието в експлоатация. 

                                                   motion plastics® в приложения


Кабели за измервателни системи chainflex® за големи обработващи центри

 

Цялостната обработка на големи детайли като турбини, генератори, дизелови двигатели или корабни пропелери изисква все по-големи и по-големи обработващи центри. В този случай е разработено специално цялостно решение с кабел за измервателни системи chainflex®, направляван в кабеловодеща верига e-chain®, който надеждно и безотказно предава сигнали дори на много дълги разстояния.

                Открития от лабораторията на igus®

CF270.UL.D издържа над 25 милиона хода в кабеловодеща верига e-chain®

 

За да направи изявление за експлоатационния живот на CF270.UL.D, igus® проведе тестове с два кабела с дължина 6.0 m в кабеловодеща верига E6.52.075.125.0 в тестовата си лаборатория с площ 2750 m².

iglidur® TX1 се доказва като специалист за ъглови натоварвания

По желание на клиент igus® сравни iglidur® и месингови лагери в тест на износване в тестовата си лаборатория. В приложението на клиента лагерите са подложени на натиск на повърхността до 8.5 MPa и въртящ момент 37 000 Nm. По тази причина тестовите параметри са конвертирани към размерите на лагерите, с които се провежда тестът.

Къде се крие igus®?

Машина за рязане на стъкло с дължина 12 метра

Досега използваните машини позволяваха рязането на стъкла с максимална дължина 6 метра. Новото съоръжение - единствено по рода си в света - прави възможно рязането на стъкла с дължина 12 метра. Оборудвано е с кабеловодещи вериги e-chains® и кабели от igus® и може да бъде видяно на живо сред останалите експонати на изложението Glasstec в Дюселдор