По-малко вибрации за прецизните машини

специализирани решения

Машинните производители изискват все по-голяма точност и прецизност от производственото си оборудване. Едновременно с това, все по-сложната автоматизация създава допълнително предизвикателство, тъй като вибрациите на динамичните машинни компоненти могат значително да увеличат вибрациите на цялата система. В редица отрасли, включително дизайн на принтери, производство на полупроводници и металообработващи машини, системите за управление на кабелите могат да бъдат източник на вибрации, засягащи общата производителност на машината.

При печат, фрезоване или други високо прецизни процеси, динамичните натоварвания са типичен източник на вибрации. Те влошават качеството на крайния продукт, увеличават износването на компонентите на машината и причиняват неизправности. По тази причина антивибрационните материали и машинни елементи са търсени и предпочитани от много производители.

Предлагаме ви специализирани решения за намаляване на вибрациите: кабеловодещи вериги, осигуряващи гладък и тих ход благодарение на дизайна и материала, от който са изработени; винтови двойки с оптимизирана геометрия на резбата и гайки от високотехнологични полимери; много различни видове линейни направляващи.

Екипът ни от специалисти с удоволствие ще Ви консултира, за да подберем заедно правилното решение за Вашето приложение.

кабеловодещи вериги, осигуряващи гладък и тих ход