Намалете разходите и удължете експлоатационния живот

motion plastics® иновации

E4.1 light
drylin® E7: плъзгаща втулка за компактни лагери
С E7 igus® разширява продуктовата си гама линейни лагери с един отличен материал, който удължава експлоатационния живот до 8 пъти, особено върху валове от стомана и неръждаема стомана.

drylin®
Нова, обърната линейна ос
Новата зъбно-ремъчна ос drylin® ZLW-OD с монтажен размер 1660 допълва серията обърнати линейни оси. Оста може да бъде конфигурирана, поръчана и доставена готова за монтаж със стъпков двигател drylin® NEMA.

Открития от лабораторията на igus®
Трибо-оптимизирани специални детайли без деформация
При този клиент ролките от iglidur® служат като плъзгачи за завеси. Поради статичното натоварване в периодите на покой според клиента плъзгачите се деформират по начин, който ограничава движенията им. Това трябва да бъде коригирано и да бъдат проведени сравнителни тестове с други материали iglidur®.

Къде се крие igus®?
e-chain®
Снимайте светкавично с високоскоростна камера
Високоскоростната камера "E-Liner CAM" може да се движи паралелно с тестовия обект при скорост до 23 метра в секунда и ускорения до 750 m/s2, докато снима. Два контролни кабела chainflex® CF10 за захранването на линейния двигател и кабел за данни CF240 за мониторинг на температурата се движат надеждно в кабеловодеща верига e-chain® от серията 1400.
Научете повече
Намалете разходите и удължете експлоатационния живот: мисията на motion plastics®
инж. Венцислав Чалов
инж. Венцислав Чалов
продуктов мениджър 
лагери и линейни направляващи
ventsislav.chalov@hennlich.bg
Тел.: +359 32 511 326
Mobil: +359 88 8 971 352

плъзгащи линеини лагери