Хенлих предлага универсални кабеловодещи вериги

Серии кабеловодещи вериги E2/000 и E4.1

Много отрасли на промишлеността се нуждаят от специфични материали за производствените си процеси - например устойчиви на горещи остри стружки за машиностроенето или електропроводими за електрониката. Изискванията към съвременните захранващи системи са високи и изключително разнообразни. Дължината на хода може да варира от няколко милиметра до няколкостотин метра, работните условия - от "чиста стая" до инсталации за компостиране, а пълнежът - от тънки захранващи кабели до тежки маркучи.
Предлагаме ви двете серии кабеловодещи вериги E2/000 и E4.1, които отговарят на нуждите на машиностроителите в 80% от случаите. Наричаме ги "универсални", защото са подходящи за повечето приложения.

 Серията Е2/000 е ценово изгодна и предпочитана при средни натоварвания и изисквания за вътрешна височина от 21 до 45 mm. E4.1  е предназначена за взискателни приложения и високи натоварвания. И двете серии имат отворени, полузатворени и изцяло затворени варианти.Различните дизайни, размери и варианти за вътрешна сепарация позволяват огромно разнообразие от комбинации. Напречните капаци са леко заоблени и вътрешният контур на звената е гладък, а материалите на кабеловодещите вериги се комбинират добре с материалите на външната обвивка на гъвкавите кабели.Мултифункционалните серии E2/000 и E4.1 са подходящи за хоризонтални, вертикални и странично монтирани приложения. Възможни са дълги ходове и големи неподдържани дължини в комбинация с тиха работа и дълъг експлоатационен живот на кабелите и маркучите. Големият избор на различни материали - например ESD, ATEX или високотемпературни версии, осигурява подходящи решения за всички отрасли.