Хенлих отблизо: Един ден с практици и 5 дискусии от инженери за инженери

За първи път тази година екипът на Хенлих организира събитие, посветено изцяло на производствата и техните нужди.

Каним ви на „Хенлих отблизо: Един ден с практици“. Запазете датата 25.09, защото сме ви подготвили много интересна програма. Ще имате възможност да се срещнете с нашия екип специалисти и с най-актуалната ни гама продукти. Целият ден ще премине под мотото „от инженери за инженери“, като сме подготвили 5 кратки, вдъхновяващи презентации, които ще превърнем впоследствие в разпалени дискусии.

Кога: 25.09.2019 г. (сряда), 10.00 – 16.00 ч.
Къде: Limacon Event Center, Пловдив
Форма за регистрация: линк
За допълнителна информация: office@hennlich.bg, тел.: +359 32 511 326

Темите, които ще ви представим и по които ще имаме възможност да дискутираме заедно:

  • Миещи глави: типове, приложение и подбор.
  • Представяне на продуктите в отдел Измервателна техника. Приложение на датчиците за поток.
  • Филтриращи системи за 99% по-чист въздух в производствата.
  • Кабели, кабеловодещи вериги и полимерни лагери.
  • Системи за прецизно дозиране на смазки.

Презентациите са подходящи за производствени мениджъри, процесни инженери, инженери поддръжка, инженери екология и конструктори/проектанти на машини.

Предвидили сме време след всяка презентация, така че ще имате възможност да зададете своите въпроси и да се запознаете с продуктите отблизо.

Лектори ще бъдат инженерите на Хенлих. Всеки от тях притежава дългогодишен опит и познава в детайли спецификите на продуктите, за които отговаря. Елате и се срещнете с хората, които за пореден път ще ви дадат компетентна консултация.

Елате, за да ни разкажете за Вашите нужди. За да намерим решение заедно. За да ни опознаете още по-добре като хора. Това сме ние. Хенлих отблизо.

Очакваме ви!

 

Запази своето място сега

 

*Присъствието по време на събитието е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, но местата са ограничени. Заявете своето място, като попълните кратката форма за регистрация: линк, изпратите имейл на office@hennlich.bg или се обадите на телефон +359 32 511 326.