Интелигентни пластмаси

 
 
 

Нашите продукти motion plastics® са устойчиви на дъжд, сол, екстремни температури, масла и химикали и са по-леки, по-динамични, по-енергийно ефективни и на по-изгодни цени. Ерата на високоефективните полимери за приложения, свързани с движение, е в разгара си.

Можете да изчислите експлоатационния живот на нашите продукти онлайн. На Hannover Messe ще Ви покажем следващата стъпка – интелигентни решения "smart plastics" за Индустрия 4.0:

Докато е в експлоатация, интелигентният продукт ще Ви информира предварително кога трябва да бъде подменен!

Това позволява по-добро планиране на работния процес. На Hannover Messe ще Ви покажем кабеловодещи вериги energy chains®, кабели и линейни лагери, които може да вложите в машините си още днес. Елате и ги разгледайте сами на нашия щанд и станете бета тестер

Разгледайте всички 138 иновации motion plastics® на щанда на igus® H04 в зала 17. Очакваме с нетърпение Вашето посещение.

Поздрави от Кьолн.

 

Красимир Чотов
Управител Хенлих ООД

 
 
 
 
 
 
 
 
 

smart plastics – електронен интелект

 
 
 
 

Интелигентни кабеловодещи вериги
e-chains®

e-chains®, които предупреждават предварително кога трябва да бъдат подменени.


 
 

Интелигентни
кабели chainflex®

Кабели, които предупреждават предварително кога трябва да бъдат подменени.


 
 
 
 

Интелигентни линейни направляващи drylin®
Полимерни лагери, които предупреждават предварително кога трябва да бъдат подменени.


 
 

drylin® E контролер за мотори
Управление на операциите на линейния модул с няколко клика през браузър.

 
 
 
 

2 от 9 ценово изгодни иновации* за приложение в роботи за 2016

 
 
 
robolink®

Изгодна цена: 6-осови модули за сглобяване на роботи
Мотори и стави за роботи robolink® D с различни монтажни размери и брой оси, които могат да се комбинират с управление Beckhoff за персонализирани, ценово изгодни роботи. Новият червячен вал robolink®, използван тук, не се нуждае от смазване, има малка хлабина на зацепване и голямо предавателно число. Може да бъде комбиниран със стъпкови мотори от igus®. С нов онлайн конфигуратор.

 
 
robolink®

4-осов комплект за роботи
Цялостни модулни комплекти "направи сам" с подходящи компоненти за конструкция на ръце за роботи с до 4 оси на движение. Предлагат се и сглобени.
Налични в два размера: малък, с товароносимост до 1 kg, и голям - до 3 kg. С инструкции за лесен монтаж. Изгодни цени.


 
 
 

Още 10 от 138 иновации* motion plastics® за 2016

 
 
 
igus® E2.1

Нов "машиностроителен стандарт"
Кабеловодеща верига e-chain® с нова вътрешна височина. Още по-стабилна, още по-тиха, по-нежна към кабелите. Новата серия за лесно пълнене E2.1 с различни варианти за напълване при еднакви външни размери.

 
 
easy chain®

Бързо сглобяване – голяма стабилност
easy chain® от igus® за лесно пълнене с едно просто натискане на кабела. Сега и за много по-големи неподдържани дължини!

 
 
 
chainflex®

Бързо и лесно сглобяване
Фиброоптични кабели chainflex®, оплетени на снопове за екстремни условия на стрес и малки радиуси на огъване до 5 x d. С гаранция 36 месеца**.

 
 
readychain®

Всичко от един източник
Готови за свързване заваръчни роботи, снабдени с кабеловодеща система readychain®: заваръчни кабели, заваръчни контролни кабели, маркучи и др. От 1 бр., дължина по поръчка (точност до сантиметър) и 100% тествани. По желание с triflex® RS система.

 
 
 
e-spool

Лесно захранване за кораби в пристанища.
Без плъзгащ пръстен, без необходимост от поддръжка, надеждна: Моторизирана кабелна макара "e-spool", подвижна върху кораба.

 
 
drylin®

Свобода на дизайна
Танкета drylin® W за извита релса по чертеж на клиента. Танкетата се адаптира към радиуса на огъване. Саморегулираща се и без необходимост от смазване!

 
 
 
iglidur®

Нови плъзгащи полимерни втулки iglidur®
Иновация: iglidur® RW370 отговаря на изискванията за пожарна безопасност по стандарт EN45545
Може да се стерилизира с пара: iglidur® HSD350 за приложения, при които обеззаразяването се извършва чрез стерилизация с пара
Изгодна цена, бързи движения: iglidur® L350 за приложения в перки или вентилатори

 
 
3D печатна услуга

Трибополимерни детайли, произведени с нашата 3D печатна услуга
Сензационна износоустойчивост за принтирани детайли – като прототипи или малки серии. Просто качете желаната от Вас част и поръчайте онлайн. На нашия щанд ще получите отпечатан ключодържател.

 
 
 
xiros®

Богат асортимент ... онлайн калкулация на експлоатационния живот
Богатата продуктова гама полимерни сачмени лагери беше разширена с много нови размери. Експлоатационният живот беше удължен и може да бъде изчислен онлайн.

 
 
dryspin®

Ефективност в 9 нови размера
Още 9 размера многоходова резба с ефективната технология dryspin®, гайки без необходимост от смазване от dry-tech® полимери, многоходови винтове от неръждаема стомана и алуминий.

 
 

Кабеловодещи вериги energy chains®, които измерват сами експлоатационния си живот, кабели, които Ви предупреждават, преди да се повредят, линейни направляващи, които могат да бъдат управлявани дистанционно чрез Internet.