иновативна система Easy-Clip

Представяме Ви  система си от дюза със сфера, монтажна скоба и закрепваща гайка Easy-Clip на германският производител на прецизни дюзи и миещи глави за резервоари Lechler GmbH. 

С дебити от 6,30 до 20,00 l/min при налягане от 2 bar, тази система позволява насочване чрез завъртане на 30⁰ във всички посоки, има ясно дефинирана и силна плоска струя с ъгъл от 60⁰ и е лесна и бърза за монтаж без нужда от инструменти. Системата позволява лесно регулиране на посоката и почистване при необходимост, което е предимство при производствените процеси. Стандартно Easy-Clip  се предлагат за закрепване на тръби с диаметри от 1” , 1 ¼”, 1 ½ ” и 2”.

„Easy-Clip са насочени към приложения като измиване и отстраняване на повърностни отлагания в хранително-вкусовата и пекарската промишленост, обезмасляване, фосфатиране и изплакване при повърхностна обработка преди прахово боядисване или нанасяне на антикорозионни и защитни лакови покрития в автомобилната промишленост, производството на метални компоненти или битови изделия”.