Гъвкав серво кабел за температури до -35°C

Уникален тест в хладилен контейнер: радиус на огъване 6,8xd дори при температура -35°C

Новият серво кабел chainflex® CF29 постави два рекорда наведнъж: 

  • Той е серво кабелът за приложение в кабеловодещи вериги e-chain® с най-малкия в света радиус на огъване 6,8xd.
  • Той е първият в света гъвкав серво кабел за температури до -35°C, подходящ за приложение в кабеловодещи вериги e-chain®.

Това го прави особено интересен за динамични приложения, например в автоматизирани складови системи, в металорежещи и металообработващи машини и, разбира се, в хладилни приложения.

Серията серво кабели CF29 е част от няколкото новоразработени семейства кабели от висок клас за непрекъснато движение в e-chain® с гъвкава външна обвивка от TPE без халогени. Новата серия може да се използва като гарантирано сигурно решение при температури до -35°C - дори при непрекъснато движение в хладилни складове. Всички кабели преминаха успешно теста в хладилния контейнер на igus® в тестовата лаборатория с площ 2750 квадратни метра при реални механични натоварвания и реална температура.През 2016 там са проведени около 12000 трибологични теста (+20%) и са разработени 317 нови материала. Направени са паралелно 800 теста на кабели върху 58 тестови установки (+23%).

 

Друг иновативен продукт е Ethernet кабел от висок клас с обвивка от TPE
Ценово изгодният Ethernet кабел работи надеждно с максимален капацитет и минимален радиус на огъване 7,5xd. CFBUS.LB е с гарантиран експлоатационен живот – дори при температури до -35°C.  

 

Серво кабел от висок клас за най-малкия радиус на огъване при екстремни температури