Дюзи с кух конус: Правилният избор за пулверизация на дезинфектанти

Поддържането на висока хигиена и унищожаване на микробите е ключов елемент както в повечето производства, така и в ежедневието на всеки от нас.

Ако искате пулверизирането на дезинфектанта да е винаги с равномерна и изключително фина струя, препоръчваме избора на дюзи с куха конусна струя. Благодарение на начина им на разпръскване постигат голяма контактна повърхност, нисък разход и висока ефективност на дезинфектанта.

В портфолиото на Хенлих ще откриете още над 10 000 модела прецизни дюзи, като всички те се изработват от химически устойчив полимер PVDF, месинг, неръждаема стомана и високолегирани сплави. Полето им на приложение е изключително широко и освен за пулверизация се използват също за: охлаждане и пречистване на газове, абсорбационни процеси, прахоулавяне и овлажняване на въздуха.

Прецизните дюзи с кух конус на Хенлих имат следните характеристики:

Висока ефективност

Създаване както на най-фини капчици, така и на по-едри

Малки тесни напречни сечения на аксиалните дюзи и по-голямо открито напречно сечение при тангенциалните

Макс. ъгъл на струята 90° при аксиалните и до 130° при тангенциалните дюзи

Всяка една от нашите дюзи се внася от най-големия производител в Европа, който е с над 140-годишна история, доказано високо качество и професионализъм.

Ако се колебаете кой е най-подходящият модел дюзи за вашето производство, инженерите на Хенлих са готови да ви помогнат в избора.

Свържете се с екипа ни на тел. 032 621 929 и e-mail: office@hennlich.bg

Дюзи с кух конус: Правилният избор за пулверизация на дезинфектанти