Бюлетин с iglidur® на турне

Автомобил, оборудван с полимерни лагери от iglidur® в България

iglidur® на турне
Над 80 000 km с iglidur® на турне! Нашите полимерни лагери преминаха успешно теста за издръжливост в България!
iglidur® на турнеiglidur® на турнеiglidur® на турне
Компактен автомобил, оборудван с полимерни лагери от iglidur®, обикаля света.
Официално връчване на чек за дарение на 1043 лв.
Официално връчване на чек за дарение на 1043 лв. На 17 февруари г-н Иво Трайков от игус ЕООД и г-н Стефан Колютов от Хенлих ООД връчиха чека на г-жа Цанка Миланова, изпълнителен директор на Българска хранителна банка.
Благодарим на всички, които се присъединиха към нашата инициатива и посрещнаха автомобила ни в България или проследиха пътуването му в блога iglidur® on tour. Пропътувахме 533 km по заснежените пътища на страната и лагерите на igus за пореден път доказаха качествата и потенциала си на този етап от трансконтиненталния тест за издръжливост. Както вече знаете, ние даряваме 1 EUR за благотворителност за всеки изминат километър. В България 1043 лв. бяха дарени от igus и Хенлих ООД на Българска хранителна банка (http://bgfoodbank.org) в подкрепа на жителите на община Мизия, пострадали от наводненията през лятото на 2014 г.


От 8-ми до 10-ти февруари 2015 разглеждахме забележителности, за да разкажем на света за тази красива страна със своите живописни пейзажи и иновативни фирми, използващи продуктите на igus®. Автомобилът ни пътуваше по асфалт, чакъл и черни пътища, през кал, дъжд и сняг от Русе през Шумен и Сливен до Капитан Андреево. 

iglidur® на турне - проследете ни в блога 
Може да проследите пътешествието ни в блога blog.igus.eu/iglidurontour, да разгледате нашите снимки, видеоклипове и доклади и да оставите коментари.

в Шумен
Паметник „Създатели на българската държава“ в Шумен.

Къде мога да открия полимерните лагери от igus®?

Заменихме 56 различни компонента в автомобила

Електрически гюрукМеханизъм на седалката - заключващ/регулиращРъчна спирачкаДроселова клапаСкоростен лост

Електрически гюрук

Механизъм на седалката - заключващ/регулиращ

Ръчна спирачка

 

Дроселова клапа

Скоростен лост

iglidur® G заменя успешно лагерите от полиамид и фибростъкло и металните втулки и, за разлика от тях, не се нуждае от смазванеiglidur® J заменя полимерни втулки, работещи със смазване

iglidur® G заменя стоманени лагери, работещи със смазване

iglidur® X6 заменя алуминиева втулка с покритие от PTFEiglidur® P210 заменя стоманени или пластмасови лагери, работещи със смазване
     
...