12 от 166 акценти* сред новостите motion plastics®

Hannover Messe 2017

1. плъзгащи втулки iglidur® G1 ... Два пъти по-ефективни, на изгодна цена
Най-успешният полимерен лагер в света iglidur® G сега с нова формула! Новият материал с широк спектър на приложение сега е устойчив на по-висока температура, има по-ниска влагоабсорбация и по-добри коефициенти на триене и износване - а цената е все така изгодна. 

2. Намалете времето за сглобяване и кримпване с до 80%**
Кабеловодещата система E4.1L може да бъде сглобена и монтирана по-бързо от всяка друга. Нов тип сепаратори и революционни елементи за облекчаване на силата на опън позволяват изключително бърз монтаж и фиксират кабелите на няколко нива.

** по данни от фабриката на igus®

3. Специализиран сайт, посветен на сачмените лагери
Най-голям избор на продукти от склад – до 10 пъти по-дълъг експлоатационен живот, благодарение на непрекъснатите подобрения и нови разработки – изчислете издръжливостта точно – изпратете запитване онлайн. Материалите издържат на постоянна температура 150 °C и агресивни химикали, работят гладко и тихо, не се нуждаят от смазване и са ценово изгодни – никога не е било толкова лесно да смените лагерите си с полимерни. 

4. Бърз монтаж на Вашата машина - модулен комплект ModuleConnect readychain® (прототип).
Базиран на опростен принцип на свързване на блокове, новият igus® ModuleConnect може да бъде използван за конфигурацията на отделни точки на свързване като модули. Всеки модул е оборудван с индустриални конектори и може да бъде настроен или отстранен само с една или две стъпки, а ширината му - да варира според пълнежа и типа на Вашата кабеловодеща верига e-chain®.

 

5. Индустриални роботи от 5000 EUR - пример за производство от igus® на живо на изложението (ROI 4 месеца)
Цялостни манипулатори за роботи с оптимизиран дизайн за още по-голяма свобода на движенията, по-добра стабилност и полезен товар до осем килограма. С „robolink® Designer“, потребителите могат да конфигурират манипулатори за роботи лесно и бързо. Ценово изгодната контролна система CPR за манипулатори за роботи robolink® D също е нова.

6. Интелигентни кабеловодещи вериги e-chains® и кабели
Сега с допълнителни модули за по-лесен монтаж 
Нов подвижен модул EC.M за семейството продукти isense. Той автоматично събира информация за статуса на кабеловодещата система - скорост, брой работни цикли и околна температура, и следи оставащия експлоатационен живот на кабеловодещите вериги e-chains® и кабелите.

7. От високи температури до тежки натоварвания – шприцвани износоустойчиви детайли с възможност за изработка в рамките на 2 до 5 дни и избор между 50 различни материали iglidur®
Шприцвани части за прототипи и малки серии, изработени само за няколко дни и с изключително ниски разходи за инструменти, които създаваме чрез 3D печат. Сега от всички трибо материали от продуктовата гама iglidur® 

 

8. Висококачествен Ethernet кабел до CAT6 за изключително малки радиуси на огъване и високи нива на стрес 
chainflex® CFBUS.LB е абразионно устойчив Ethernet кабел с външна обвивка от TPE за радиуси на огъване до 7.5 x d. Почти напълно маслоустойчив и подходящ за неподдържани и плъзгащи приложения и температури до -35 °C. 

9. Индивидуална конфигурация на линейни модули онлайн – Изключително бърза доставка
С новия конфигуратор за линейни модули конфигурирате, изчислявате и извършвате симулации. Имате достъп до 3D модели и чертежи, които можете да изтеглите като PDF файлове и получавате информация за размери и очаквано време за доставка.

  

10. Най-големият модулен комплект за линейни технологии без смазване
Сменете лагерите сега – За максимална свобода на дизайна. Продуктовата ни гама линейни системи drylin® W се разшири, напр. лагери с намалена или регулируема хлабина и корпуси от алуминий или неръждаема стомана.

11. Трибо-оптимизирани профили от материали iglidur®
Възползвайте се от предимствата и предсказуемостта на материалите iglidur® сега и под формата на екструдирани профили. Разширения на стандартната продуктова гама или персонализирани решения според Вашите изисквания.

 

12.  Богата продуктова гама винтови двойки ... Сега допълнена с още нови продукти
До 5 пъти по-дълъг експлоатационен живот ... 10% по-ефективни**** ... до 4 пъти по-тихи от сачмено-винтовите двойки. Богато разнообразие от многоходови резби с различна стъпка, осигуряващи надеждност и тих ход без вибрации - сега с 5 нови размера на винтовете и 44 нови размера на гайките. 

**** В сравнение с конвенционални плъзгащи винтови двойки