Есен, пълна с motion plastics!

Каквото и да Ви потрябва - устойчиви на замърсяване линейни направляващи за защитните врати на машините, захранващи кабели от различни класове по стандартите на 24 производители или цялостни захранващи системи, съкращаващи до минимум времето за монтаж и логистика – Хенлих ООД Ви предлагат решения за най-разнообразни приложения в машиностроенето.

motion plastics® в металообработващите машини

 Бърз монтаж в ограничено пространство 


В много малко други браншове на индустрията краткото време за монтаж е толкова важно. За своите роботизирани системи този производител на металообработващи машини използва изцяло окомплектовани захранващи системи readychain® от igus®, като по този начин съкращава времето за монтаж от часове до минути. Друго предимство е много по-малкото необходимо пространство за монтаж.

 

Хибриден кабел за гъвкаво пробиване при висока скорост



Тук се пробиват отвори с 60 m/сек., дори ако всеки детайл е с различна геометрия на отворите. Това е възможно с помощта на иновативна система за пренос на енергия и данни. Новата технология комбинира захранване и обратна връзка в един серво кабел chainflex®. Това значително намалява разходите за материали и пускане в експлоатация.

Иновации от motion plastics® за металообработващи машини

 Ценово изгодна и лесна за монтаж защита от стружки



Изгодни, здрави затворени кабеловодещи вериги e-tubes с вътрешни височини 26, 40 и 75 mm. Отваряеми капаци с панти от двете страни. Плътно затворен дизайн, здрави двойни ограничители за голямо тегло на пълнежа и неподдържан ход. 

Ethernet за различни обеми на данни и типове на движение


От CAT5 до CAT7, избор от 32 вида кабели chainflex® Ethernet за движени, за да Ви предложим най-подходящото решение. В желаната от Вас дължина – и без такса за рязане, разбира се. По желание може да го получите кримпнат с конектори. 

 

Прототипи, малки серии, нестандартно оборудване

Само с две лесни стъпки получавате детайл, отпечатан на 3D принтер – виждате цената веднага. Нестандартни детайли от високоефективни, абразионно устойчиви полимери iglidur® без нужда от смазване. След като STEP форматът на модела е качен, той се проверява и частта се изпраща след 24 часа от Германия.

Разберете предварително кога трябва да подмените детайла – smart plastics

Предотвратете непредвидените прекъсвания със серията smart plastics от igus®. Прогнозната поддръжка позволява по-добро планиране на предстоящите ремонти и предотвратява повредите по машините. Модулите isense и продуктите от серията интелигентни пластмаси отговарят на Вашите нужди, напр. за интеграция в собствената Ви инфраструктура.

 

Открития от лабораторията на igus®

Отлична защита от стружки в реални работни условия

Тест за проникване на стружки: различни типове количество стружки. Само 2,7 g от тях успяха да проникнат във вътрешността на RX tube след 251 900 работни хода.

 Къде се крие igus®?

Лесно отваряне и затваряне на защитните врати на машините

Хибридни лагери drylin® W: леко движение, благодарение на комбинацията от плъзгане и търкаляне. Изключително устойчиви на замърсяване, тъй като работят без смазване. Извити релси според Вашите изисквания със съответните танкети.

Вълнуващи приложения с motion plastics® и много други начини да намалите разходите и да подобрите техническото изпълнение